איך מרזים 45 ק"ג כשאתה מנהל מפעל ופלים

אבי פקר, כיום מנכ"ל החברה, מספר בכתבה מיוחדת ל-ynet על התהליך הדיאטה שעשה במהלכו הצליח לרדת 45 (!!) ק"ג.

"קשה מאוד לשמור על המשקל כשאתה חי בתוך מפעל של ופלים וממתקים" הוא מספר, ובצדק – קשה לעמוד בפיתוי של ופלים טריים שיוצאים מהקירור, או עוגיות חמות שיצאו מהתנור. מה גם שעבודתו מחייבת אותו לטעום ולהכיר לעומק את כל הטעמים. ובכל זאת, הוא מוכיח לכולם שאפשר להמשיך לאכול ולהנות ממתוקים, וגם לשמור על אורח חיים בריא ומשקל תקין.

לקריאת הכתבה המלאה ב-ynet וטיפים כיצד לשמור על המשקל – ליחצו כאן

כתבות נוספות

אתר וואלה: נמצא התחליף הישראלי ללוטוס?

15:44, 28.04.2017

מדור הצרכנות של אתר וואלה טעם והתמכר לעוגיות החדשות שלנו בטעם קרמל

התורה החשאית של סידור המדפים בסופרמרקט נחשפת בערוץ 10

15:31, 28.04.2017

אבי פקר בריאיון לתוכנית ברקוד על התורה החשאית של סידור המדפים בסופרמרקט

מי שולט בופלים בישראל?

15:06, 28.04.2017

כתבה מיוחדת ב-ynet על שוק הופלים בישראל, מי מוביל בשוק, איזה טעם מעדיפים הישראלים והאם יש הבדל בין הצרכנים בארץ ובחו"ל