מנחם רוקח ז״ל והוריו, ילידי וינה, עולים מאוסטריה לישראל לפני מלחמת העולם השניה, שם השאירו מאחור את המפעל למתוקים. כאשר הגיעו ארצה הם הקימו את מחלקת הופלים במפעל ״ליבר״ שם הכיר מנחם את אשתו פנינה, שלימים תקים ביחד איתו את המפעל המתוק של "מן"
מנחם רוקח ז"ל, ביחד עם אשתו פנינה, פותחים בבני ברק מפעל קטן ליצור ופלים ועוגיות "מן". המפעל, אשר עבד בשנותיו הראשונות כקואופרטיב, עבד מסביב לשעון על מנת לייצר מגוון ופלים ומאפים שונים. מנחם ופנינה בנו לאט ובנחישות את מערך הייצור שעבד כולו ידנית בקופסאות פח, הפצה מחנות לחנות עם סוסיתא קטנה ושיווק בסיסי.
המפעל הקטן בבני ברק, אשר מכר את הוופלים באריזות פח היסטוריות, הפך לשם דבר ברחובות העיר ובכל רחבי המדינה, ואף היה לאחד מהטעמים המזוהים עם חיילי צה״ל במשך שנים ארוכות. מיד בתום שחרורם מצה"ל, גוייסו לעסק הדור השני – ציפי פקר ואלעזר רוקח, אשר עבדו במכונות הייצור והאריזה ביחד עם הוריהם והמשיכו את דרכם 40 שנה לאחר מכן. עם התפתחות התעשייה והמפעל, הוכנסו מכונות אריזה אוטומטיות למוצרי הופלים, אשר החליפו את אריזות הפח ההיסטוריות ויחד איתם נוספו גם טעמים חדשים למגוון.
הטעם האהוב של מוצרי מן פורץ את גבולות מדינת ישראל ומגיע לשווקים ברחבי העולם. המפעל המשפחתי מבני ברק מתחיל לייצא בגאווה גדולה ופלים מן לכל הקהילות היהודיות בעולם - ארצות הברית, קנדה, אירופה, אוסטרליה ועוד מגוון יעדים. אז, כמו היום, הבינה המשפחה את החשיבות והכוח של התעשייה הישראלית "כחול-לבן".
אחרי שנים רבות שהמפעל גדל והתפתח בעיר בני ברק, עברה החברה למפעל חדיש ומתקדם באיזור התעשייה של רמלה. המפעל הוקם על שטח של 13 דונם עם ציוד חדיש ומתקדם, הכולל גם קו ייצור חדש של עוגיות מן. עובדים רבים מהאזור הצטרפו למשפחה, מרביתם עולים חדשים שרק הגיעו ארצה, והם חלק ממשפחת המפעל עד יום זה!
הטעם המוכר והאהוב של ופלים ועוגיות מן נשאר במשפחה גם אחרי 60 שנה – ולעסק נכנסים הדור השלישי אבי פקר ושגיא רוקח, אשר לומדים את המתכונים המשפחתיים ומשתלבים בעבודת הייצור והניהול של החברה.